pixel

Терафлекс® PU UNIVERSAL

teraflex-pu-piana

Терафлекс® PU UNIVERSAL е еднокомпонентна саморазширяваща се ръчна полиуретанова пяна, втвърдяваща се от влагата във въздуха. Намира особено приложение в строителството за уплътняване, запълване, лепене, изолация и монтаж. Продуктът притежава отлична адхезия като се захваща извънредно здраво към повечето строителни материали – от бетон, тухли, камъни, дърво и стъкло, до мазилки, битумни изолации материали и метал.

Терафлекс® PU UNIVERSAL
ръчна монтажна пяна е предназначена за различни видове монтажни дейности, херметизиране, уплътнение на фуги, запълване на кухини, отвори и пукнатини в стени, покриви и строителни конструкции от различни материали. Важно свойство на продукта е, че след нанасяне може да увеличи обема си до 55 пъти. Употребата на Терафлекс® UNIVERSAL предотвратява възможността за възникване на термомостове.

Притежава отлични топлоизолационни характеристики, мразоустойчивост, топлоустойчивост и издържа на атмосферни влияния. След втвърдяване, може да се изрязва, полира, боядисва и да бъде покриване с мазилка. Съдържа безопасен за околната среда газ, който съответства на най- новите разпоредби на ЕС.

Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: