pixel

Георги Харизанов със специалната награда „Инженер на годината“

georgi-harizanov

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова връчи специалната награда „Инженер на годината“ на Георги Харизанов за многогодишен принос в областта на пътното строителство и за изключителна професионална настойчивост при успешната реализация на Лот 1 и текущото изпълнение на Лот 2 от АМ „Струма“.

Надявам се заедно да успеем да завършим тази дългоочаквана магистрала, каза министър Павлова по време на организираната от Сдружението на пътните инженери и консултанти церемония. На присъстващите тя пожела следващата година да е успешна, спокойна и по-добра за пътния бранш, с повече инвестиции и по-малко проблеми. Ще се стремим да направим така, че да не се борите с държавата, Агенция „Пътна инфраструктура“ и Министерството на регионалното развитие и благоустройството така, както Дон Кихот се е борил с вятърни мелници, каза министър Павлова във връзка с отличието, което традиционно се връчва на наградените пътни инженери.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: