Терафлекс® PU PROFESSIONAL WINTER

marisan

Терафлекс® PU PROFESSIONAL WINTER е еднокомпонентна, саморазширяваща се ръчна полиуретанова пяна, втвърдяваща се от влагата във въздуха. Използва се в строителството за уплътняване, запълване, лепене, изолация и монтаж при ниски температури до -10°C. притежава отлична адхезия като се захваща извънредно здраво към множество строителни материали (бетон, тухли, камъни, зидария,  мазилки,  битумни  изолационни материали, дървени, метални и стъклени повърхности и др.).

Терафлекс® PU PROFESSIONAL WINTER притежава много добри топло- и шумо-изолационни характеристики, като може да се използва ефективно за запълване на фугите между топлоизолационни плочи от EPS и XPS, както и за предотвратяване образуването на термомостове между тях. Монтажната пяна е предназначена за различни видове монтажни дейности, херметизиране, уплътнение на фуги, запълване на кухини, отвори и пукнатини в стени, покриви и   строителни конструкции от различни материали.

Продуктът се характеризира с отлични топлоизолационни характеристики, мразоустойчивост, топлоустойчивост и издръжливост на атмосферни влияния. След втвърдяване, той може да се изрязва, полира, боядисва, както и да бъде покриван с мазилка. Препоръчва се за при монтиране на дограми, рамки на прозорци и каси на врати, изолиране на прозорци, тръби и електрически инсталации, създаване на звукоизолиращи прегради, фиксиране и изолация на панели, керемиди и други.

Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: