pixel

Терафлекс Platinium БЯЛ

teraflex

Терафлекс® Platinium БЯЛ представлява високоякостно флексово лепило за еластично залепване на неабсорбиращи облицовки върху различни по вид, деформируеми и критични основи. Продуктът се характеризира с изключителни якостни показатели и висока устойчивост на влага и студ, което го прави отлично средство за полагане върху редица основи, подложени на резки климатични промени. Структурата на Терафлекс® Platinium БЯЛ позволява образуването на еластичен слой, поемащ възникналите вътрешни напрежения и предотвратяващ отлепването на облицовката.

Терафлекс® Platinium БЯЛ е особено подходящ при полагане на мраморни и различни по вид прозрачни, полупрозрачни и светли мозаечни, стъклени и стъклокерамични плочки. Препоръчва се при лепене на плочка върху плочка, върху подово отопление, дървени и боядисани повърхности, гипскартон и др. Терафлекс® Platinium БЯЛ намира приложение, както интериорно и екстериорно, така и в постоянно влажни помещения.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: