pixel

Терафлекс® NEUTRAL

marisan

Терафлекс® NEUTRAL е неутрален, еднокомпонентен, многоцелеви силикон. Продуктът притежава свойството да се втвърдява от атмосферната влага, като по този начин образува трайна, плътна и еластична маса, притежаваща  отлична адхезия към различни материали и повърхности. Такива са стъкло, плочки, керамика, алуминий, цинк, мед, импрегнирана, боядисана или лакирана дървесина, пластмаса, епоксидни смоли, полиестер и т.н. Силиконът се използва при уплътняване на фуги и херметизация около первази, каси на врати, рамки, прозорци, както и в различни хладилни камери и помещения. Продуктът намира приложение навсякъде, където ацетатно втвърдяващите силикони не са приложими.

Терафлекс® NEUTRAL – НЕУТРАЛЕН СИЛИКОН притежава неутрално втвърдяване, което го прави особено подходящ, в случаи, в които облицовката или настилката ще се свързва с повърхности, чувствителни на корозия или миграция на пластификатори. Такива например са въглеродната стомана, цветните метали, мраморът или естественият облицовъчен камък.

Продуктът е трайно еластичен като запазва еластичността си по време на целия период на употреба. След втвърдяване, образува идеално гладка повърхност.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: