pixel

Алукьонигщал и Хенкел организираха съвместно „Вечер на строителния бизнес“ в град Пловдив

henkel

На 19 май 2022 в град Пловдив се проведе „Вечер на строителния бизнес“, организирана съвместно от Алукьонигщал и Хенкел България. На събитието присъстваха над 170 представители на строителния сектор, сред които инвеститори, архитекти, строители, производители на системи за врати и прозорци.

henkel

Конферентната част беше открита с встъпителни думи от арх. инж. Климентин Чернев, управител на Алукьонигщал България, и инж. Николай Мравов, Мениджър „Приложна техника и обектови продажби“ в Хенкел България. И двамата изтъкнаха, че са изключително щастливи, че имат възможността отново на живо да се срещнат с партньори и представители на бранша и да обменят опит и идеи.

henkel

Последва презентация на инж. Тодор Димитров с тема „Качество – устойчиво на времето със системите на Schüco„, чрез която беше акцентирано върху трите фактора за високото качество на прозорци и врати от Schüco, а именно: качествен продукт; качествен монтаж; редовна поддръжка.

Инж. Явор Стефанов от Хенкел България представи продуктовата гама на бранда Teroson и иновативните тенденции при защитата на фасадни и прозоречни системи.

henkel

Събитието продължи в неформална обстановка с нетуоркинг и коктейл – парти с много настроение и награди.

Алукьонигщал

Алукьонигщал в България е лицензиран вносител на висококачествени профилни системи от алуминий, стомана и пластмаса за остъкляване на прозорци, врати, фасадни и покривни конструкции. Повече от 60 години компанията е партньор с SCHÜCO, световния лидер на пазара на алуминиеви и пластмасови профилни системи, и Jansen, специалист по стоманени профилни системи. Програмата й е насочена към най-високите изисквания в областта на строителството. Според конкретните изисквания, компанията предлага индивидуални решения за пожарозащита, димопреградност, защита от взлом и куршуми, контрол на достъп. Алукьонигщал предлага и продукти за слънцезащита на марката WAREMA- безспорния лидер в бранша. Това сътрудничество и иновативните разработки на продукти доведоха Алукьонигщал да стане технологичен и пазарен лидер. Вече 25 години компанията е на българския пазар и наред с търговската си дейност, предлага софтуер, технически консултации и обучение на всеки един етап: от фазата на планиране до финализиране на проекта. Съвместно с партньорите си фирма Алукьонигщал участва в развитието и изграждането на съвременния архитектурен облик на столицата и страната като участва в изграждането на множество знакови административни и търговски обекти. Доказателство за успешното й развитие са примери като: летище София, МОЛ София, МОЛ Варна, централата на Асет Банк, офис-сгради на Райфайзенбанк, Параден вход на Президентство на Република България, Централни хали, Бизнес парк София, офис-сгради и шоурумове на Mercedes, VW и BMW, множество хотели по българското Черноморие, планински ваканционни комплекси и много др.

Прочетете също: