pixel

Терафлекс® MASTER FIX

teraflex master fix

Терафлекс® MASTER FIX представлява хастарна вароциментова мазилка, служеща за цялостно външно и вътрешно, грубо измазване на стени и тавани, намиращи се във влажни помещения, сутерени, гаражи и др. Продуктът служи като здрава основа при полагане на различни видове крайни покрития.

Терафлекс® MASTER FIX
притежава голямо сцепление към тухли, циментови блокчета, варо-пясъчни блокчета, груб бетон и други, подобни основи. Продуктът се явява особено подходящ за реновиране на стари сгради и различни зидове с повредена мазилка. Полага се, както машинно, така и ръчно като не бива да се прилага в областта на фасадния цокъл.

Мазилката позволява бързото и лесно преодоляване на големи неравности, намиращи се по повърхността. Свойствата, заложени при изграждането ѝ, не позволяват свличане и осезателно намаляват разхода на труд и срока за изпълнение на дадената дейност. Като плюс за продукта се явява фактът, че постигнатият повърхностен слой се обработва и заглажда лесно като придава много добър външен вид на покритието.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: