pixel

Терафлекс® IG SILICONE силиконов уплътнител за стъклопакети

teraflex

Терафлекс® IG SILICONE е еднокомпонентна силиконова маса, намираща приложение при стъклопоставянето и херметизирането на стъклопакети. Продуктът е предназначен за херметизиране, уплътняване, съединяване и защитаване на повърхностите от проникване на влага и въздух. Образува трайна, плътна и еластична маса със завидна сила на сцепление към различни материали и повърхности. Такива са обработено и необработено стъкло, PVC и алуминиеви дограми, керамика, имрегнирана, боядисана или лакирана дървесина и т.н, без да предизвиква тяхната корозия.

Терафлекс® IG SILICONE
намира приложение при остъкляване на алуминиеви рамки, строителни фуги, общи стъкларски работи, уплътняване на аквариуми, запечатване на прозорци и т.н. Притежава много добри механични качества и е силно устойчив на стареене, UV-лъчи, сняг и други атмосферни влияния.

Силиконът запазва своята еластичност по време на целия период на употреба. Втвърдява се без свиване като образува идеално гладка повърхност, устойчива на напукване и обезцветяване.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: