pixel

Терафлекс® FIX-1 – строително монтажно лепило

марисан

Терафлекс® FIX-1 представлява монтажно строително лепило без разтворители и без миризма. То е на основата на акрилна дисперсия. Продуктът има много добра адхезия, залепвайки изключително здраво към дърво, бетон, керамика, камък, мазилка, стъкло, PVC, полистирол и др. Терафлекс® FIX-1  е подходящ за лепене на различни порьозни материали, включително и такива със синтетичен произход, без да са необходими инструменти и допълнително механично укрепване.

Прилепва еднакво добре както към сухи, така и към влажни повърхности, на открито и закрито. Лепилото е устойчиво на влага след втвърдяване. Може да бъде боядисано след изсъхване.

Липсата на неприятна миризма от изпарение на разтворители по време на втвърдяването, го прави идеално за бързо и здраво лепене в затворени помещения.

Терафлекс® FIX-1  е наличен в картридж от 300 ml и може да се полага лесно с помощта на пистолет за силикон.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: