pixel

Терафлекс® EXPRESS – бързостягащо монтажно лепило

марисан

Терафлекс® EXPRESS е бързостягащо професионално лепило на базата на разтворители. То е предназначено за експресно залепване и монтаж, без нужда от допълнително механично укрепване на дървени плоскости, стенни облицовъчни плоскости и ламперии от дърво, шперплат, ПДЧ, корк, гипсокартон и др. Терафлекс® EXPRESS се препоръчва за залепване на прозоречни первази, дървени рамки и каси на врати, дървени корнизи и лайсни от дърво и PVC, монтиране на гипсови корнизи и орнаменти по тавани и стени. Този продукт е също така подходящ за залепване на декоративни панели, дървени тухли, ъгли на стълби, плочки на стени и подове, метални части, лодки и други.

Лепилото се характеризира с много висока начална якост и има отлична адхезия към почти всички порьозни и непорьозни строителни материали – дърво, бетон, керамика, камък, мазилка, стъкло, PVC и др. Може да се употребява в интериора, екстериора и влажна среда. Не се препоръчва за залепване на полистирол.

След като изсъхне лепилото може да се боядиса. Изключителната здравина на залепване определя ниската му консумация и гарантира икономичност на вложените средства.

Терафлекс® EXPRESS  се предлага в картридж от 300 ml – опаковка удобна за работа с пистолет за силикони.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: