pixel

Терафлекс® ЕКСТРА

teraflex

Терафлекс® ЕКСТРА е универсално лепило, намиращо широко приложение при лепене на керамични плочки, фаянс и теракота. Максималният размер на отделните плочки, които следва да се лепят с Терафлекс® ЕКСТРА не бива да надвишава 40х40 см. Благодарение на своята структура, продуктът се характеризира с висока хидро и мразоустойчивост, което го прави идеален за употреба, както на открито, така и на закрито.

Терафлекс® ЕКСТРА
е подходящ за полагане на керамични облицовки върху различни основи като например бетонови, газобетонови, циментови, хоросанови и други минерални такива. Лепилото намира приложение при лепене на тротоарни плочи. Продуктът притежава свойството да не се свлича, когато бъде поставен върху дадена повърхност, което позволява лепене на плочки върху вертикални и хоризонтални основи.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: