pixel

Терафлекс® БЯЛ САТЕН

teraflexbial saten

Терафлекс® БЯЛ САТЕН представлява свръх фина гипсова шпакловка. Основното ѝ приложение е свързано с извънредно гладко шпакловане и изглаждане на измазани и бетонови повърхности, газобетон, хоросанови и всички видове хастарни мазилки и др. Дебелината на слоя при еднократно нанасяне е до 3 мм. Употребата на продукта се препоръчва при шпакловане на гипскартон, гипсофазер и филц.

Терафлекс® БЯЛ САТЕН
осигурява на повърхностите, върху които е положена, подобрена твърдост и висока устойчивост на напукване. Те се отличават с идеална гладкост. Шпакловката е ефективна и като финишно покритие, без да бъде боядисвана в последствие. Намира приложение в интериора, при сухи помещения, без влага.

След като слоят изсъхне, Терафлекс® БЯЛ САТЕН позволява да бъде боядисвана с вододисперсионни или органични бои. При работа със светли цветове, разходната норма на боята се намалява до 30%.

Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: