pixel

Теодора Георгиева е новият управляващ директор на „Набуко” в България

Теодора Георгиева

Източник: publics.bg

Инвеститорите в „Набуко Газ Пайплайн Интернешънъл ГмбХ” обявиха, че Теодора Георгиева е новият управляващ директор на „Набуко Газ Пайплайн България“ ЕООД. Г-жа Георгиева поема поста от г-н Марий Косев.

Райнхард Мичек, изпълнителен директор на „Набуко Газ Пайплайн Интернешънъл ГмбХ” заяви: „С удоволствие посрещаме г-жа Георгиева в „Набуко”. Опитът й в газовата индустрия в България ще даде едно сериозно предимство на проекта „Набуко”. Тя ще бъде идеалното допълнение към вече сериозно напредналия проект „Набуко” в България. Бих желал също да благодаря на г-н Косев за неговият ценен принос.”
Теодора Георгиева: „Набуко” е проект от огромно значение за България по отношение на икономическите ползи и диверсификацията на енергийните доставки. Очаквам добре да се сработим с високо квалифицирания екип на проекта и с инвеститорите. „Набуко” е много напреднал проект в България и аз ще допринеса с управленския си опит и финансовите си познания, за да гарантирам по-нататъшното му развитие.”
Теодора Георгиева има опит в българската газова индустрия от над две десетилетия. След като се включва в екипа на OMV България през 1999 г. като финансов директор, тя служи и като управляващ директор на OMV България от 2004 до 2012 г. Завършила финанси в „Университет за национално и световно стопанство”, в София, през 1994 г.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: