Судал отново влезе в класацията на b2b Media – Green awards 2022

Soudal

Судал спечели награда – II място категория „Зелени продукти“ в 12-ата поредна класацията на b2b Media – Green awards 2022. Събитието отличава най-зелените компании, опериращи в България. Наградата на Судал е за новата серия монтажни лепила „T-Rex Green”, произведени от 80% рециклирани материали.

SoudalSoudal

Soudal T-REX Green:

Soudal

Монтажното лепило Soudal T-REX Green е иновативна формула с фокус върху опазването на околната среда и рециклирането – Зелен продукт, без да се губят неговите качества на монтажно лепило. Черната опаковка и накрайникът са 80% рециклируеми. Много здраво залепване на тежки материали като тухли, камък, дърво и други.

Судал

Soudal е водещ световен производител на полиуретанави пени, лепила, уплътнители и покривни уплътнения. За своята 50-годишна дейност компанията Soudal се е превърнала от малка семейна фирма в международен холдинг, притежаващ производствени предприятия и представителства на всички континенти. Собственият изследователски център, в който работят повече от 30 висококвалифицирани специалисти, постоянните инвестиции в най-нови технологии, а също така съвременната производствена база осигуряват най-добрите решения, най-високо качество и безопасност на продукцията.

Прочетете също: