pixel

Строят нова спортна зала в Русе с 1 г. закъснение

спортна зала

С повече от година закъснение строежът на спортната зала на училището за европейски езици „Св. Константин Кирил Философ“ най-сетне започна. Причина за забавянето беше обжалване на процедурата за изпълнение на поръчката. Съдебните спорове вече приключиха и изпълнителят „ТЕХНО СТРОЙ БЪЛГАРИЯ” ООД започна работа, съобщава RuseNews.

Според условията в обществената поръчка срокът, заложен за изграждането на съоръжението, е 3 месеца.

Многофункционалната спортна зала, която ще бъде построена в двора на училището, ще отговаря на всички европейски норми за спортно съоръжение. Тя ще е подходяща за практикуване на различни видове спорт.

Училището по европейски езици в Русе ще има многофункционална спортна зала.

Изграждането на залата се финансира от Министерството на образованието и преразпределение на средства от държавния бюджет.

Източник: dir.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: