pixel

Медна повърхност за фасади

Tecu® Brass

Медните сплави стават все по-популярни като основен материал за фасади. Месингът е издръжлива и блестяща сплав. Повърхностите на скосените участъци, като например тези на покривите, постепенно придобиват патиниран вид, подобно на този на чистата мед, но все пак ясно различаващ се.

Tecu® Brass

Tecu® Brass позволява на материала да прояви индивидуалните си характеристики в процеса на естествено стареене. Оригиналната сплав Tecu® Brass от първоначално матово постепенно се променя в зеленикаво кафяво, което по-нататък се развива до сиво-кафяво и след това до тъмнокафяво/антрацитно.

Снимки: KME

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: