pixel

Къща на кокили със зелени стени

kushta

Този малък дом на кокили има много предимства само благодарение на конструкцията си. То се охлажда по-добре заради подобрената циркулация на въздуха. Земята под него е свободна за други приложения – за съхранение на автомобили и осигурява сянка. Също така тази сграда е застрахована от наводнения.

Енергията в него се добива от слънцето чрез соларни панели. Има много да се каже и за прекрасните зелени живи стени по него: те пазят мястото хладно, пречистват въздуха от праха. Всичко това се полива с уловената дъждовна вода от покрива. Тя се използва и в домакинството.

kushta

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: