pixel

Стартира есенният етап на конкурса на Баумит „Фасада на годината 2012”

През тази есен ще се радваме на още шестнадесет необичайни за сезона багри и нюанси – от фасадите на новите сгради участници в есенният етап на конкурса на Баумит България. Къде са те? Сградите са позиционирани в следните градове: Ивайловград, София, с. Крапец, с. Лозен, Свиленград, с. Новихан, гр. Варна, Свищов, с. Чифлик, Благоевград, Ботевград, с. Изгрев и Царево.

Фасадите могат да бъдат видяни тук .

За вашият фаворит с един клик на същият този сайт може да гласувате за избраната от Вас есенна фасада. Посредством избора ви давате възможност вашата есенна фасада да се класира за големия финал през март 2013 г., като някой от вас ще спечели и награда!

През тази година конкурсът стартира със впечатляваща  активност – в сезон Пролет гласуваха 2740 от вас! Преди броени дни приключи и сезон Лято, а през декември предстои и последният етап – сезон Зима. Регламентът на конкурса определя, че  първите три обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за „Фасада на годината” с жури –  вие, приятелите на Баумит. Сайтът за гласуване е отворен, а шестнадесетте есенни претендента очакват вашата оценка до 30. 11. 2012 г. точно до 12:00 часа.

Гласувайте!

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: