pixel

Първият етап на Програма „Винербергер ПАРТНЬОР“ приключи

Приключи успешно първият етап (01.06 – 31.07.2012 г.) от националната  програма „Винербергер Партньор”.  Вторият етап продължава до края на годината.

Компанията отбеляза сериозен интерес към Програмата, както от страна на своите дистрибутори, така и от страна на регистриралите се клиенти.

Винербергер отличи продавач-консултанти на свои дистрибутори, включили се в програмата по Програма „Винербергер ПАРТНЬОР“. Заедно с това беше изтеглено и името на участника, който със своята регистрация в Програмата спечели режеща машина MAKITA JR3070CT.

Търговският директор на компанията, инж. Цанко Миланов благодари на Управителите на участвалите дистрибутори за добрата съвместна работа за популяризиране на Програма „Винербергер ПАРТНЬОР“ и изрази надежда за още по-ползотворно партньорство и в бъдеще – при следващите етапи на Програмата до края на 2012 г., както и през следващата 2013 година.

Отличените продавач-консултанти във всеки регион бяха наградени  с почетни грамоти:

За регион София – Анелия Милева –  Топливо – 2 EOOД, гр. София, склад Горна Баня
За регион Северозападен – Илиaна Цветкова –  Екокерамик – Емил Костов  ЕТ, гр. Враца
За регион Югозападен – Зорница Ташева –  АБО Гранити ООД , гр. Пазарджик
За регион Централен Северен – Силвия Димитрова –  Нитера – строителни системи ООД , гр. Плевен
За регион Централен Южен – Северина Кисьова – Арма груп  ЕООД, с. Калековец
За регион Североизточен – Чавдар Георгиев  – ф-ма Господинови Строймаркет ООД, гр. Шумен
За регион Югоизточен – Анна Николова –  Бошнаков  ЕООД, гр. Бургас

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: