Стълби с индустриален Loft дизайн

loft

loft

Понастоящем индустриалният дизайн и Loft естетиката са неизменна част от списанията или блоговете за интериорен дизайн. Металът, винтовете, откритите тухли, бетонът и тръбите са дизайнерски елементи, които напомнят на фабричните халета и изглеждат не на място в апартаментите. Въпреки това, в малки дози те може да се използват за създаване на привлекателни акценти като тясното стълбището Loft от Treppenmeister.

Само много малко части от Loft са направени от стомана или метал. Стрингерите могат да изглеждат ръждясали, но всъщност са направени от композитен материал, който не ръждясва. Стъпалата са от дърво, а не от бетон. Така се движите безшумно и краката ви остават топли. Парапетът без излишни украшения остава верен на стила и завършва Loft естетиката.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: