pixel

Semmelrock представи цялости решения по време на форум „Дни на зеления Пловдив”

Semmelrock

На 07,10,2015г. стартира тридневеня форум „Дни на зеления Пловдив”, на който се срещнаха за открита дискусия ландшафтни архитекти, представители на държавната и общинска администрация, ученици и общественици.

Организаторът – Съюз на ландшафтните архитекти – клуб Пловдив постави една изключителна актуална тема, а именно благоустрояване на обществените пространства и ролята на зелените площи за повишаване на качеството на живот.

В първия ден на форума състоящ се в Дома на техниката, в града под тепетата, участие взе и фирма Semmelrock Stein+ Design  в  ролята си на водещ  доставчик на висококачествени решения за ландшафтно оформление и партньор на архитекти и проектанти и строители.

В своята презентация, инж. Васил Попов, ръководител “Продажби” на “Земелрок Щайн унд Дизайн” ЕООД, представи актуалните новости както за обществeни, така и за частни пространства.

Semmelrock

Динамично развиващата се продуктова гама на Semmelrock, предлага атрактивен дизайн, съчетан с технологични иновации, за площи с различна функционалност.

Всички гости на събитието имаха възможност да разгледат и втората част от изложбата “Красота, качество, функционалност” представяща интересни проекти, реализирани с настилките на Semmelrock. Уникалните творчески идеи, пресъздадени с продуктите на компанията може да разгледат от 9.10.2015г. до 20.10.2015г.в сградата на Съюза на архитектите в град София.

Semmelrock

Прочетете също: