pixel

Терафлекс® ГИПСОВА ШПАКЛОВКА

teraflex

Терафлекс® ГИПСОВА ШПАКЛОВКА е предназначена за шпакловане и изглаждане на вътрешни стени и тавани от бетон, газобетон, гипсокартон, хоросанови, всички видове хастарни мазилки, тухлени зидарии и т.н. Продуктът е особено подходящ за приложение върху гипсофазер и филц.

Терафлекс® ГИПСОВА ШПАКЛОВКА се прилага при изравняване на неравности до 10 мм на един слой. Покритието, направено с нея, се отличава с наситен, плътен бял цвят, както и голяма гладкост. Шпакловката притежава отлична устойчивост на напукване, високи якостни показатели и твърдост, което позволява приложение като финишно покритие. Сместа е особено подходяща за лепене на гипсови корнизи и орнаменти.

Продуктът трябва да се прилага в сухи интериорни помещения, без наличие на влага.

Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: