pixel

Регистрирайте се за участие в Dibla Design Awards 2023

Dibla

Покажете вашите отлични постижения в интериорния дизайн

Развълнувани сме да обявим очакваното с нетърпение осмо издание на престижните награди Dibla Design Awards, акцент в календара за интериорен дизайн. Това уважавано събитие, известно със своя авторитет и популярност в областта, продължава да пленява въображението на участниците и присъстващите. Интересът от страна на хотелиери, ресторантьори, инвеститори и собственици на обществени пространства продължава да нараства, очевидно е, че нашата жизнена среда става все по-привлекателна и конкурентна. Наградите DDA служат като платформа за представяне на пространствата, които обитаваме, и за признаване на най-добрите дестинации за посещение.

Имаме удоволствието да съобщим официално датата за предстоящите Dibla Design Awards 2023. Голямата церемония по награждаването ще се състои на 13 март 2024 г. в Интер Експо Център. Бляскавото събитие ще бъде домакин на над 1500 гости, включително участници, инвеститори, представители на медии, български бизнес лидери, ентусиасти и ценители на дизайна, които първи ще открият Дизайнер на годината за 2023 г. и победителите в категориите.

Dibla

Процесът за участие в конкурса е актуализиран, позволявайки на всеки да изпраща своите завършени проекти през цялата година, което го прави по-достъпен за кандидатите. DDA предлага отлична платформа за изключителни проекти за интериорен дизайн. Всеки отличен получава значително признание и авторитетна оценка.

Международно жури от световно признати експерти гарантира високите стандарти на конкурса и валидира квалификациите на наградените. Категориите за тазгодишните награди са разделени в две секции: Жилищен интериор (апартаменти под 60 кв.м, апартаменти над 60 кв.м или къщи) и Обществен интериор (магазин/изложбена площ, офис/работна среда, хотел, ресторант , бар и динър/нощен клуб, кафе/сладкарница и бързо хранене, спа и фитнес, медико-дентални и разкрасителни). Всички участници трябва да запишат за участие до 4 февруари 2024 г., за да осигурят своя шанс да бъдат част от тази великолепна церемония, да получат професионално признание и широка публичност.

Dibla

Организаторът Dibla е Националната онлайн платформа, в която годишно се показват над 500 нови интериорни проекта. Обширната галерия с проекти позволява на платформата да идентифицира тенденциите и да зададе категориите за наградите. Dibla е и мястото, в което крайните потребители бързо и лесно могат да открият подходящия за тях интериорен дизайнер.

Не пропускайте тази възможност! Регистрирайте своя проект за Dibla Design Awards 2023 и станете част от този празник на върховите постижения в интериорния дизайн! Присъединете се към нас в оформянето на бъдещето на интериорните пространства в България.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: