pixel

Разширението на пътя Сарафово – Поморие ще е готово до май

ремонт

Източник: trud.bg

Лиляна Павлова инспектира пътя Сарафово – Поморие, съобщиха от пресцентъра на МРРБ. Разширението на пътя Сарафово – Поморие се изпълнява по график и ще бъде готово до края на месец май.

Ръководителят на обекта от фирмата изпълнител „Трейс Слънчев бряг“ ДЗЗД увери регионалния министър в оставка Лиляна Павлова, че до началото на туристическия сезон пътят ще бъде пуснат в експлоатация.

Разширението на пътя започна през лятото на миналата година, като целта е още 3 км да се разширят до 4 ленти спрямо сегашните две. Инвестицията е на стойност 5,5 млн. лв. и е осигурена от републиканския бюджет.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: