pixel

Победител в конкурса „Фасада на годината 2012“ е сграда от Пловдив!

Фасада на годината 2012

Източник: Баумит

Еднофамилната къща спечели овациите на публиката с кокетна фасада, топли нюанси и зелена морава

Аплодисменти за собствениците, строителя и проектанта на красивата семейна къща в града на тепетата! Победителка и в летния етап на конкурса, обект 15 внесе много свежест и слънчево настроение в мартенския голям финал на „Фасада на годината 2012“!

финалист

Обект 15 събра 6651 гласа на публиката във финалните десет дни на състезанието, а с 481 гласа зае и първо място във „Фасада на сезона – лято“, проведен от юни до август 2012 г. Проектант и заявител в конкурса – арх. Цветелина Тодорова от „РТ Консулт”, изпълнителят „Термобилд” ЕООД е ползвал Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Нанопор мазилка за фасадата.

Честито на победителя!

фасада

На второ място се класира забележителната с автентичната си красота фасада на Първо българско читалище „Еленка и Кирил Аврамови“, гр. Свищов!

С нейните 1685 гласа на публиката, обект 9 спечели първо място в етап Есен на конкурса, а сега е събрала 5537 гласа! Заявител в конкурса на Баумит и инвеститор на обекта е Община Свищов и МТСП по проект „Красива България”. Проектант – Аркада ЕООД с арх. Ирена Христова-Дончева, изпълнител Реставрация 02, използвал Баумит мазилкова система с крайно покритие Силиконова боя.

Familyhouse

Достоен трети подгласник е жилищна сграда Familyhouse, в гр. София! Модерната визия на фасадата спечели подкрепата на 3668 от гласувалите в сезон Зима, когато зае първо място. В крайното гласуване обект 9 събра 336 гласа!

Проектант JT Architects – арх. Янита Тарабанова, инвеститор, изпълнител и заявител в конкурса е Бауформ ООД, избрал Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силиконова мазилка.

Честито на победителите!

Благодарим на всички достойни 61 фасади участници в четирите кръга и финала, както и на десетките хиляди от вас, които гласуваха! Не забравяйте – гласувалите в големия финал участват в томбола с награди от Баумит! Очаквайте скоро началото на „Фасада на годината 2013“, което ще бъде поставено от новите фасади в сезон Пролет 2013!

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: