Наближава краят на зимата във „Фасада на сезона 2014“

baumit

В най-късия месец на годината започна етап „Зима“ от конкурса на Баумит! Остават ни  десетина дни за финален избор на най-красивата снежна фасада между 12 разнообразни и красиви сгради!

На 28 февруари точно в 12:00 часа ще приключи и последният етап от общо четирите в конкурса на Баумит „Фасада на сезона 2014“. Тогава ще бъдат обявени и последните три сгради, които ще се присъединят към големия финал през март и ще срещнат победителките от отминалите сезони. Остава малко  време, гласувайте с един клик на сайта под снимките на най-любимата ви фасада от етап Зима и й отредете първо, второ или трето място!  Вижте тук.

Временно класиране:

baumit

В момента, на челно място със 185 гласа поставихте Обект 5 Еднофамилна жилищна сграда в гр. София, кв. Казичене, ул. Троянов път №13.

baumit

На второ място за сега със 163 гласа на публиката е Обект 8 – ЦДГ „Слънце“ в гр. Ямбол, ул. Александър Стамболийски № 16

baumit

На трето с 68 гласа е Обект 2 – жилищна сграда в гр. Варна, ул. Генерал Столипин 21.

Както знаете, първите три обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за „Фасада на годината”, което предстои и, в което отново жури сте вие, нашата публика, приятели на Баумит. Гласуването за 12-те номинирани фасади (от сезон пролет, лято, есен и зима 2014 г.) ще се проведе от 1-ви до 10-ти март 2015 г., отново на сайта на Баумит.

Благодарим на всички, които гласуват! Не спирайте да подкрепяте своя фаворит! Очакват ви и награди в томболата на Баумит!

Баумит

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: