pixel

Разнообразни решения за външни настилки

Endicott

Екструдираният паваж Invisi-LugTM от Endicott има ясни и чисти линии и квадратни ръбове. Той се монтира лесно със скрити приставки и е устойчив на натрошаване. Дизайнът на вдлъбнатите приставки осигурява точни разстояния между връзките, постигнати с минимални усилия.

Endicott

Това може да помогне за намаляване на цената на проекта с до 25%, като същевременно подобрява външния вид с чисти линии на фуги и опции за живи цветове, включително железни петна, които останалите видове павета не могат да имитират. Така колекцията от глинени павета на Endicott предлага разнообразни решения за външни настилки.

Снимки: Endicott

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: