pixel

Творческа свобода за уникални фасади

Stoneo

Творческа свобода за създаване на уникални, креативни фасади, при които са възможни всякакви текстури, цветове или дизайн, предвидени от архитекта.

Гамата ART се ражда в ума на архитекта и се създава в лабораторията за идеи. Екипна работа, която гарантира безкрайни възможности за персонализация.

Art-Inspiration е изработен от Stoneo – материал с всички усещания за камък. Със своя характер, текстури и цветове, солидност, красота, здравина и изключителност. Това е самата същност на камъка.

Stoneo

Това е дериват на камъка, съставен почти изцяло от естествени (агрегати) и рециклирани компоненти. Всички те се контролират чрез строги протоколи за качество. Stoneo е непорьозен материал, който почти не поглъща вода (0,1%), което гарантира водонепроницаемост и отлични характеристики при атмосферни промени като размразяване, дъжд или вятър.

Всички тези характеристики правят Stoneo устойчив и висококачествен материал, не само заради неговата здравина и издръжливост, но и заради неговата красота.

Снимки: Ulma

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: