pixel

Geze ShowTruck ще представи най-новите си продукти

Геце дава възможност на всичките си настоящи и бъдещи партньори в проектантския и строителния бранш да се запознаят с новите продукти на фирмата. Новостите ще бъдат представени по време на традиционната ежегодна обиколка на мострения камион Geze.

От 29-ти октомври до 2-ри ноември Geze ShowTruck ще посети пет града в страната:
– Велико Търново – 29.10.2012
– Варна – 30.10.2012
– Бургас – 31.10.2012
– Къджали – 01.11.2012
– Ямбол – 02.11.2012

В рамките на един ден във всеки един от тях, посетителите ще имат възможност да се запознаят с въведените на пазара иновации, както и да се консултират относно комплексни системи и решения, обхващащи всички продуктови групи на фирмата.

Отново ще бъдат проведени и серия от семинари, разясняващи различни аспекти на димоотвеждащите системи, съгласно действащата нормативна уредба в страната.

Накратко за продуктите, които ще бъдат представени:

Системи за автоматични врати
Отново на преден план са продуктите, насочени към безпрепятствен достъп до сгради и помещения. При системите за автоматични плъзгащи се врати ще бъдат представени новите продукти от серията Slimdrive – модел за противовломни врати, както и уникален  модел със стъклопакети без рамки и множество аксесоари осигуряващи съвременна мрежова комуникация.

geze

Димоотвеждащи системи
Геце отново ще обърне сериозно внимание на вентилационните системи за отвеждане на дим и топлина (ВСОДТ). Ще бъдат представени новите верижни механизми за прозорци, показани за първи път на специализираното изложение Fensterbau Frontale 2012 – Geze ECchain, Geze Slimchain и Geze Powerchain. Тази година Геце ще представи централата си с вградено аварийно захранване за естествено димоотвеждане, предназначена за инсталиране в по-малки пространства и за по-малки по мащаб решения, като например стълбищни клетки. Тя е малко по-голяма от стандартен авариен бутон за пожароизвестяване , като съчетава в себе си и тази функция. Продуктът отговаря изцяло на изискванията за инсталиране в сертифицирана ВСОДТ, съгласно Наредба Iз-1971 и БДС EN 12101-2. Ще бъдат представени и множество нови аксесоари, осигуряващи безопасност в случай на авария, но и комфорт при ежедневната вентилация, както и задвижващ механизъм Geze E 920, изцяло инрегриран в профила на прозореца.

Технология за безопасност
Тази година Geze ще фокусира вниманието и върху технологиите за евакуационни пътища и изходи, интегриращи в себе си системи за сигурност и за контрол на достъпа, координиране с димоотвеждащата система и възможности за интегриране в BMS – системата за управление на сградата. В тази връзка ще бъдат представени контролни устройства, аксесоари и контролното табло TZ 320 за управление на системата.

Системи за ръчно плъзгащи се врати
Тази година Геце ще покаже на своите гости и Levolan 60 –  компактно, изключително плавно и почти невидимо задвижване за изцяло стъклени концепции, подходящо за дома и офиса. Стъклото е директно свързано във фитинга – окачващите елементи са толкова невидими, че обезсмислят необходимостта от допълнително облицоване. Именно така Levolan се вписва във всеки дизайн.

Геце

GEZE GmbH е една от водещите в света фирми, производители на системи за врати, прозорци и техника за безопасност. Като един от пазарните лидери в сферата на иновациите и дизайна, независимата компания, която е семейно ръководена от пет поколения, разработва, произвежда и продава модерна технология, която, чрез ориентацията си към бъдещето, оказва силно влияние въху строителната технология като цяло.

Прочетете също: