Profimag.bg с пълна гама материали за строителството и ремонта

Profimag.bg

Profimag.bg e нов онлайн магазин за инструменти и строителни материали, който стартира с широка грама продукти.

Онлайн само с няколко клика можете да поръчате:
строителни смеси, мазилки и лепила;
строителна химия и материали за монтаж;
бои, лакове и грундове;
хидроизолации и аксесоари;
ръчни и градински инструменти;
консумативи за електроинструменти.

Търговецът е и официален представител на нова за българския пазар марка инструменти – TRUPER.

Материали за строителството и ремонта онлайн

В интернет магазинът Profimag.bg се предлагат продуктите на българския производител Марисан и неговите, наложени на българския пазар марки.

Пълна гама продукти Терафлекс®

Потребителите могат да намерят марката Терафлекс®, представена в пълната ѝ гама. Някои от продуктите Терафлекс®, които могат да се поръчат, са професионалните високоеластични лепила за керамични покрития, изравнителни замазки, фини гипсови и циментови шпакловки и фугиращи смеси.

За ремонта вкъщи се предлагат интериорни бои в готови цветове, алкидни бои за метал и дърво, както и бои и лакове за дърво на водна основа. В раздела строителна химия е включено голямо разнообразие от силикони и уплътнители, полиуретанови пени, както и продукти с по-специфично приложение, като високотемпературните силикони, полиуретанови и монтажни лепила.

Терафлекс® е бранд фокусиран върху употребата на съвременни и висококачествени суровини и прилагането на нови технологии при производството. Характеристики на продуктите под името Терафлекс® са високата еластичност, голямата якост и сцепление с почти всички основи. Те са устойчиви на атмосферните влияния и  не променят качествата си с времето. С идеална съвместимост помежду си, лесно могат да бъдат комбинирани в система за постигането на максимално добър резултат.

Profimag.bg

Термофлекс® – продукти за топлоизолационни системи

В интернет магазина Profimag.bg се предлагат и част от продуктите Термофлекс® за ефективно топлоизолиране. Намират се шпакловки и лепила за топлоизолационни плочи и минерална вата, фасадни бои и мазилки.

Шпакловките и лепилата са разработени с фокус върху подобряване на механичната устойчивост, повишаване на адхезията с плочи от EPS и всички  минерални основи, както и увеличаване на устойчивостта при широк температурен диапазон.

Онлайн магазинът предлага поръчката на пастообразни фасадни мазилки с висока паропропускливост, ниска абсорбация на вода и висока устойчивост на UV-лъчи и напукване. Предложенията включват силиконови и силикат-силиконови мазилки с драскана и влачена структура, отличаващи се със своето самопочистващо се свойство.

Profimag.bg

Над 2000 ръчни и градински инструменти

Потребителите могат да избират и от голямо разнообразие от повече от 2000 артикула. В портфолиото на Profimag.bg влизат марките TRUPER, PRETUL, VOREL, YATO и много други.

Избор от инструменти за всяка дейност

В строителния хипермаркет е включена широка гама продукти, сред които специализирани автоинструменти, приспособления за дърводелството, шлосерството и механиката. Намират се гедоре комплекти, изключително голям избор от отвертки и клещи, включително и специализирани за електроника.

Profimag.bg

Градински инструменти TRUPER

Те са изработени от висококачествени материали, като въглеродна и хром-ванадиева стомана с работни части, защитени чрез полиране или предпазен слой боя. Голяма част от продуктите са с двукомпонентни и ергономични дръжки.

Продуктовата гама включва лопати, гребла, брадви, лозарски ножици, ножици за клони и храсти, градински триони. За напояване на градината се намират трислойни и четирислойни маркучи, избор от разпръсквачи, поливници и пистолети за поливане. Наред с основните за всеки градинар приспособления, се предлагат и различни аксесоари и фитинги.

Удобно и лесно пазаруване от вкъщи

Поръчката на стоки за ремонта и строителството вече не се ограничава само с посещението на физическа локация или местната железария. Онлайн пазаруването предлага много по-голям избор от продукти, бързо и лесно търсене, както и селекция от сезонни предложения. Всеки, търсещ професионалното качество, може да се възползва от опцията за доставка на всичко необходимо до своята врата.

Profimag.bg

Пазаруването от онлайн магазин Profimag.bg е подходящо както за майсторите любители, така и за работни бригади и строителни фирми, които лесно могат да направят запитване за поръчка на големи количества. Възползвайки се от доставката на едро с куриер или собствен транспорт на търговеца, бригадите лесно могат да се снабдят с всичко необходимо за своя обект.

Разгледайте пълното портфолио на Profimag.bg.

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: