pixel

Building Market в услуга на Майстора в строителството

Building Market

Салон, насочен към крайните клиенти  в дните на Българска строителна седмица, ще даде решения в строителството, ремонтните дейности, декорацията на дома и градината. При заявяване на участие в салона до края на януари 2013 г. фирмите ползват 20% отстъпка от цената на площта.

Майсторът знае най-добре какво, кога и точно колко е нужно, за да бъде ремонта лесен и правилен. Именно Майсторът е този, който избира материалите и препоръчва продуктите. Building Market ще представи най-добрите продукти на производители и търговци, ориентирани директно към Майстора във всеки дом.

Авторитетният строителен форум, който ще се проведе от 20 до 23 март за 13-ти пореден път в Интер Експо Център – София разширява обхвата на участващите фирми и компании. Със създаването на новия салон Building Market изложението ще предложи специализирани съвети във всяко едно звено на строително ремонтните услуги.
bbw

Building Market представя всичко, от което Майстора има нужда: цимент, варови разтвори, тухли, гипсокартон и окачени тавани, топлоизолация, хидроизолация, керемиди – битумни, керамични и циментови, фаянс, теракот, гранитогрес, лепила за плочки, фугири, латекси и блажни бои и продукти за декорация на дома и градината.

Тънкости при монтирането на конструкции от алуминиеви профили, профили от неръждаема стомана, дърво и стъкло ще представи фирма ДИНБАУ. Компанията произвежда и монтира профили със специални покрития, стоманени въжета и обтегачи и др. В рамките на изложението ще бъдат демонстрирани модели за парапети, стълби, навеси, перголи и надвходни козирки.

На Българска строителна седмица ще бъдат представени най-новите продукти на строителната техника, машини, инструменти, изолации, строителни материали, дограми, врати, прозорци и санитарно оборудване.

Тенденциите в зеленото строителство и енергийната ефективност, както и достиженията на съвременната инженерна геодезия, картография, фотограметрия, геоинформация ще са акцент на третия салон Гео Експо. В него ще бъде отделено внимание на ролята на кадастралната, геодезическа информация и скици, картна информация и услуги.

AKROLITHOS

Специализираният форум за енергоефективно, екологично и функционално строителство и през 2013г.  ще бъде и със силно международно присъствие.

От родния град на бамбука в Китай отново ще се представи компанията Anhui Sentai WPC New Material Co.Ltd., както и турската компания Hassan Group Décor, която произвежда над 400 вида ръчни инструменти за строителството. Гърция ще присъства с колективен щанд на компании – лидери в строителния бранш – Metallourgia (покривни и стенни панели), KAMARIDIS GLOBALWIRE SA (лидер в производството на черна и поцинкована тел, както и на строителни гвоздеи), STANCOLAC (промишлени, декоративни и емайлирани бои, както и бои за специални приложения, лакове за дърво и разтворители) и AKROLITHOS (фабрика за декоративни камъни и каменни облицовки).

AKROLITHOS

Третото издание на специализирания салон Гео Експо ще акцентира върху ролята на кадастралната и геодезическата информация. Фирма „ГЕО-Иванов“ ще представи най-новите геодезически инструменти и системи на Leica Geosystems и Amberg Technologies (Швейцария), FOIF и SOUTH (Китай), PRO-Shot (USA), NEDO (Германия) и канадския производител (DVP).

Специализираният форум за енергоефективно, екологично и функционално строителство ще се проведе по традиция под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството на Република България.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: