pixel

Профи Клуб „За добрите майстори“

weber

От 15.09.2014г. Вебер България стартира Лоялна програма, ориентирана към „Добрите майстори“. В програмата може да се включи всеки закупил продукт, обозначен със специален стикер, съдържащ уникален код с точки. Събраните точки участниците могат да разменят срещу много и най-различни атрактивни награди.

Продуктите, които Ви носят бонус точки са weber.col Профи и weber.col Флекс. За да се включите в Лоялната програма влезте в  www.proficlub.bg и регистрирайте профил.  За да добавите точки към профила си трябва да изтриете скреч покритието от стикера върху продукта, който сте закупили и да въведат кода. Събраните точки може да разменяте срещу избраните от вас награди.

weber

Лоялната програма на Вебер е ориентирана към – майстори, специализирани в полагането на керамични покрития, както и към частни клиенти. Наградите са разделени в няколко категории  – професионални инструменти и работно облекло, за свободното време и битова техника.

Освен това Вебер предвижда допълнителни изненади за най-активните си участници. Компанията има амбицията да разнообразява и обогатява листата с награди непрекъснато, както и да предложи допълнителни услуги и промоционални активности за влезлите в Профи Клуба.

„Програмата, която Вебер  стартира от тази седмица е нещо ново и различно в този сегмент, за България“, уточняват от компанията. „Дори в строителството доста услуги вече са дигитализирани и това е тенденция в цял свят.  Няма причина, поради която такъв тип услуги или програми, да не навлизат и в строителния бранш у нас. За това решихме Програмата за лоялност да е Интернет базирана. Естествено като всяко ново нещо тя носи своите рискове, но и удовлетвореност за нас, като компания, вървяща в крак с тенденциите и последните новости в бизнеса и удоволствието да ги предложим първи на нашите клиенти“.

Пълните условия за включване в Лоялната програма може да намерите на www.proficlub.bg или при търговските представители на Вебер България.

Сен-Гобен България

В България Saint-Gobain е представена от направленията Ecophon, Isover, Rigips, Weber и представителствата Glass, Formula и PAM. Компанията разполага с два завода на територията на страната и има 96 служители.

Прочетете също: