Професионални продукти за баня от Ardex

Ardex SE

Професионалистите ценят продуктите за бани на Ardex най-вече за това, че за всяко възникнало затруднение ние предлагаме най-подходящото решение. Можете да сте сигурни, че с Ardex успехът Ви е гарантиран, а Вие сте винаги с една крачка напред!

Мокрите помещения се нуждаят от ефективна защита под плочките чрез сигурна хидроизолация. Тя не е лукс, а необходимост! Ardex представя комплексна програма с допълващи се продукти, с която изцяло да построите или реновирате своята баня!

Ardex S 1-K е еднокомпонентна алтернативна хидроизолация, която служи за защита от влага на подове и стени, оформяне на ъглови фуги (вътрешни ъгли), обхващане на отвори за тръби, съединения на вани и подови сифони, изравняване и шпакловане на неравности. Използва се под плочки срещу натоварвания, каквито възникват в помещения с душове, бани, участъците с душ над вани и помещения с подови сифони. Ardex S 1-K е еластична и покриваща пукнатини. Не съдържа вредни органични разтворители.

Ardex SK 12 TRIKOM

Ardex SK 12 TRIKOM e уплътнителна лента за еластично и водоплътно покриване или уплътняване на работещи и периферни фуги и застрашени от напукване свързвания и преходи в система с  хидроизолациите Ardex S 1-K, Ardex 8+9, Ardex S 7 и Ardex S 2-K. Тя е водонепропусклива и устойчива на атмосферни въздействия, много здрава и еластична, устойчива на алкални въздействия и агресивна среда.

ARDURIT X7G

ARDURIT X7G е еластичен лепилен разтвор за залепване на плочки от фаянс и теракот, гранитогрес, мозайка от стъкло и порцелан, както и за твърди пенопласти от полистирол, полиуретан, фенолна смола върху подове, стени и тавани.

Служи за лепене на плочки върху замазки с подово отопление. За лепенето на силно профилирани плочки с различна дебелина върху по-дебел слой от разтвора с използване на груб гребен към X7G може да се добави пясък.

ARDURIT X7G е лепило с висока еластичност и свойство за водоотблъскване, с висока якост.

Ardex G6 Flex 1-6

Ardex G6 Flex 1-6 е еластична фугираща маса за фугиране на плочки от керамика, стъклени плочки, нечувствителни към влага бетонови плочи и естествен камък, мозайка от стъкло, порцелан и керамика. Не прегаря, лесно се поддава на обработване и има висока сила на запълване като плътно прилепва към фугите. Приложим е за фуги с ширина от 1 до 6 мм. Тя е еластична, отблъскваща водата и замърсяванията, с превантивна защита от плесени. Придава фина и гладка повърхност на фугите. Притежава голяма якост. Нанася се лесно и дълго време позволява измиване.

Ardex SE е санитарен силикон за еластично запълване на работни, ъглови и присъединителни фуги в бани, мокри помещения, тоалетни, жилищни помещения при плочкови настилки, врати, прозорци и други елементи, както и при керамични настилки на балкони, тераси и фасади. Ardex SE е устойчив на атмосферни въздействия, UV-лъчи, както и на обичайните почистващи и дезинфекциращи препарати.

Ардекс

ARDEX произвежда специални продукти за строителството и строителна химия за следните области на приложение: плочка, фуга, под, стена и строителни продукти.

Прочетете също: