pixel

Професионална серия битумни хидроизолационни мембрани от Марисан с 25 години живот!

MARISAN

Площите, изложени на големи температурни и механични натоварвания, се нуждаят от професионално изпълнение с материали, осигуряващи продължителна защита. Битумните хидроизолационни мембрани с и без посипка представляват специално разработени материали, които се полагат върху топлоизолационния слой на дадената конструкция, действайки в синхронизирана система и осигурявайки нейното продължително предпазване от агресивни външни влияния. За да се гарантира подобрената защита и устойчивост на средата, Марисан разработи PRO-линия на своите битумни хидроизолационни мембрани с и без посипка.

Хидроизолационните битумни мембрани без посипка от Марисан изпълняват ролята на основна хидроизолация при плоски и наклонени покриви, както и като междинен слой при изпълнение на битумна хидроизолация в жилищното и общественото строителство. Специалните армировки със стъклен воал, стъклотекстил и полиестер гарантират стабилност, сигурно поведение при пожар, увеличена разтегливост и здравина, както и гарантирана устойчивост на разкъсване.

MARISAN

Благодарение на високия клас SBS-Premium модификация на битумния материал с еластомерни полимери, Хидрозол® НВМ PRO (SBS-ST), Хидрозол® НВМ PRO (SBS-PE) и Хидрозол® НВМ PRO (SBS-SV) осигуряват на всяка една конструкция, абсолютна устойчивост на крайно агресивни атмосферни промени. PRO-линията от битумни хидроизолационни мембрани без посипка разширява температурния диапазон с допълнителни 30°C, а именно – издръжливост и гарантирани резултати при температури от -25°C до +100°C. При правилно полагане, иновативната SBS-Premium модификация, вложена в армированите със стъклотекстил, полиестер или стъклен воал, битумни мембрани от PRO-серията с продукти на Марисан, гарантира удължен експлоатационен живот от най-малко 25 години!

Специално разработената SBS-Premium модификация при битумните хидроизолационни мембрани с посипка осигурява и увеличеното предпазване на  битумния слой от въздействието на UV лъчи и променливи атмосферни условия, осигурявайки дълготрайно експлоатиране на хидроизолационния слой. Специалните добавки от изкуствени SBS-полимери към битумната маса, придава на материала завидна еластичност, минимизираща максимално шансовете за нарушаване целостта на хидроизолационния слой, неговото ракъсване и напукване.

Хидрозол® НВМ PRO (SBS-STP), Хидрозол® НВМ PRO (SBS-PEP) и Хидрозол® НВМ PRO (SBS-SVP) са покрити с посипка от цветни минерални шисти от едната страна и с полиетиленово фолио от другата. Минералната посипка защитава мембраната от механични и външни атмосферни влияния, запазвайки нейните свойства напред във времето – около и над 25 години!  SBS-Premium модификацията на битумния материал при хидроизолационните мембрани с посипка от Марисан, осигурява професионално качество и още по-висока сигурност при експлоатация на конструкцията, без значение дали Хидрозол® НВМ PRO (SBS-STP), Хидрозол® НВМ PRO (SBS-PEP) и Хидрозол® НВМ PRO (SBS-SVP) са използвани като еднослойна хидроизолация или като завършващо покритие при многослойни хидроизолации. Професионалисти, архитекти и проектанти могат да са сигурни в качеството на избора на хидроизолационни материали за полагане при различни подземни и динамично натоварени площи като канали, тунели, паркинги, мостове и други.

PRO-серията от продукти в гамата на хидроизолационните мембрани от Марисан обезпечава напълно професионалното изпълнение на предварително заложените цели, гарантирайки сигурност и дълготрайна експлоатация. SBS-Premium технологията за модифициране на битумния материал, от своя страна, прави конструкцията устойчива на екстремни температурни разлики и агресивни атмосферни влияния!

За допълнителна техническа или търговска информация, молим посетете официалния интернет сайт www.marisanbg.com или се свържете с нашите представители или дистрибутори.

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: