Проект за 4-звезден хотел до летището във Варна

letishte varna

За цена над $10,6 млн. се предлага проект за 4-звезден хотел до летището във Варна, сочи справка в специализиран сайт. Има оферти и за други бизнес идеи.

Луксозният хотел ще е на 7 етажа, с плувен басейн и фитнес комплекс с джакузи и сауна, паркинг за гости, център за красота, магазин за алкохол, панорамни ресторант и бар с над 180 места, пише „Стандарт“.

В офертата се предлагат няколко възможности за бизнес участие: съфинансиране, кредитиране, цялостна или частична инвестиция.

В проекта е заложено и изграждането на изложбен, търговски и конферентен център, а на вниманието на потенциалните инвеститори от цял свят е предложена и разбивка за общите разходи, възлизащи на 34 729 084 евро без ДДС.

Сред предложенията за покупко-продажба на бизнес за милиони с локация във Варна могат да бъдат открити и други идеи за влагане на авоари в туристическия бранш.

За 990 000 евро, например, своите нови собственици очаква завършен хотелски комплекс с апартаменти над плажа „Кабакум“.

Друго предложение е проект за хотел или луксозен яхткомплекс край брега на Варненското езеро. Неговата първоначална цена е 2,386 млн. евро.

Над 7,8 млн. долара струва 4-звезден Апарт хотел на Златни пясъци. Купувач се търси и за парцел с възможност за изграждане на жилищен комплекс или бизнес сграда, граничещ с резиденция „Евксиноград“. За 3,379 млн. долара се предлага парцел, в който има опция за градеж на офиси или жилищни площи, намиращ се до стадиона в квартал „Младост“.

Източник: dir.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: