Приключи летният конкурс „Фасада на годината 2012”, организиран от Баумит България

Приключи летният конкурс „Фасада на годината 2012”, организиран от Баумит България

Този сезон конкурсът беше подкрепен от 874 почитатели на красиви сгради. С 481 гласа жилищна сграда в Пловдив, кв. Остромила стана фаворит на гласувалите и се класира за финалния етап на състезанието през март 2013 г. , когато всички фасади заели първо, второ и трето място от четирите сезона – пролет, лято, есен и зима ще участват във финалната надпревара.

Ето и финалистите от летния конкурс.

Първо място:
Жилищна сграда с проектант и заявител в конкурса – арх. Цветелина Тодорова от „РТ Консулт”, изпълнител Термобилд ЕООД. В обекта е използван – Баумит интегрирана топлоизолационна система и  Нанопор мазилка.

Втори място:
Офис сграда „Преслав” в гр. Хасково, с  267 гласа на публиката. Сградата е проектирана от арх. Янчо Апостолов, арх. Владимир Александров и арх. Илиян Янев от Акра Проект ЕООД. Заявител в конкурса и изпълнител на сградата е АКВА 3. Използвана е Баумит интегрирана топлоизолационна система СТАР. Инвеститор – Финакорп.

Трето място:

Сграда със смесено предназначение в гр. Бургас, комплекс Лазур, с 82  гласа. Проектант на сградата е арх. Никола Ликоманов, инвеститор – Би Ен Джи ООД, а изпълнител и заявител в конкурса е БМ ООД. Използвана е Баумит интегрирана топлоизолационна система и  Силикатна мазилка.

На победителите успех!

Започна и третият етап –  есен от конкурса „Фасада на годината 2012”, организиран от Баумит България.

За да гласувате, можете да разгледате обектите на участниците тук!

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: