pixel

Прецизност и стабилност с лек магнитен нивелир

Sola

Sola предлага здрав и лек магнитен нивелир тип торпедо с изпитана точност. T Компактният Pro с дължина 23 см тежи само 112 г.

Комбинацията от здрав алуминиев корпус и здрав капак от ABS пластмаса осигурява стабилност и издръжливост дори при тежки условия на строителната площадка.

С удобната дължина от 23 см, T Pro е идеален за измервания в затворени пространства и се побира лесно във всеки куфар с инструменти или джоб на панталон.

T Pro е снабден с три нечупливи тръби от акрилно стъкло за хоризонтални, вертикални и 45-градусови измервания. Тръбата с 4 пръстена е подходяща за показване или проверка на наклони. Разстоянието между пръстените съответства на 2% наклон при хоризонтално измерване. Изключително големите вдлъбнатини и прозорчето в рамката улесняват четенето от всички страни. Стъклените тръби са стабилно вградени в профила за оптимална защита.

Sola

Върху долната измервателна повърхност T Pro има силно прилепваща магнитна лента, което позволява удобна работа без ръце върху метални повърхности.

Магнитната лента е поставена надълбоко, за да се получи плоска измервателна повърхност и по този начин да се осигурят прецизни резултати от измерването с толеранс от ±1 mm/m. Горната измервателна повърхност има интегриран V-образен жлеб за сигурно задържане върху тръби – например при скелета.

Снимки: Sola

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: