pixel

Последна възможност за участие във фотоконкурс „Моята скулптура от Ytong

До 17 Ноември 2013 г. имате въможност да участвате в организирания от Ксела Германия фотоконкурс „Моята скулптура от Ytong“. За целта всеки участник трябва да качи снимката на своето произведение тук.

Имате шанс да спечелите страхотни награди!

Определянето на победителя ще бъде чрез онлайн гласуване, което ще се проведе в периода 18 Ноември – 01 Декември.

Етапи на конкурса:

Стъпка 1: Изпратете снимка заедно с другата необходима информация (име, e-mail, име на снимката) до 17 Ноември 2013 г. Формулярът за участие се намира тук. Снимката ще бъде качена на официалния сайт на конкурса: www.ytong-dein-stein.de.

Стъпка 2: На 18 Ноември 2013 г. ще започне онлайн гласуване за всички качени снимки. Сподели снимката си в социалните мрежи и помоли приятелите ти да гласуват за теб!

Стъпка 3: Последният ден за гласуване е 1 Декември 2013 г. Можете да изберете между 1 и 5 точки за всяка снимка. Снимката с най-висок брой точки печели първа награда! Първите десет ще спечелят грантирани награди от Ytong!

Стъпка 4: Победителите ще бъдат информирани по e-mail след края на конкурса. Бъдете внимателни при попълването на формуляра!

Всички участници, условията на конкурса, както и наградите можете да видите на официалния сайт на конкурса: www.ytong-dein-stein.de

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: