pixel

Борисовата градина с ново осветление и видеонаблюдение

Борисова градина

Източник: vestnikstroitel.bg

Вчера, кметът на София Йорданка Фандъкова провери изпълнението на ново осветление в „Борисовата градина”. Проектът е включен в инвестиционната програма на Столичната община. В момента се изгражда осветление и видеонаблюдение като първи етап. Целта е по-голяма сигурност, каза кметът на София. През следващата година ще продължи извършването на реконструкция на настилките и озеленяване.

Ще бъдат поставени над 290 фенери от тип кралски фенери с 380 осветителни тела, както и още 90 електрически стълба.

Изпълнява се и ремонт и възстановяване на пространството около паметника на „Патриарх Евтимий”, градина при „Нотариата”. Предвижда се да приключи до средата на този месец.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: