pixel

Покривни панели Kebony Character

Kebony

Продуктите с характер на Kebony са изработени от дървото Pinus Sylvestris, което е обработено с разтвор на биологична основа.

Патентованата технология Kebony® дава уникален дървен продукт с изключителна издръжливост и външен вид с характерни възли. Панелите Kebony Character Kebony могат да се режат напречно като необработена дървесина, като откритите крайни жилки трябва да се обработят с препарат за защита на дървесината. По-нататък те не трябва да се обработват допълнително, тъй като ще се появи необработена сърцевина.

Kebony

Технологията Kebony® придава дълбок и наситен кафяв цвят. След излагане на слънце и дъжд дървесината придобива естествена сребристо-сива патина. Част от гамата Kebony Character включва покривни панели с размери 28x148mm. Тя се предлага с гладко покритие.

Снимки: Kebony

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: