pixel

Хидрозол® BP БИТУМНА ПАСТА

hidrozol pasta

Хидрозол® BP БИТУМНА ПАСТА е устойчива на атмосферни влияния, модифицирана битумна паста за трайно уплътняване на отвори и отстраняване на течове при поправки и ремонт на битумни и ламаринени покриви. Тя е изградена на базата на органични разтворители като осигурява водонепроницаемо покритие с висока еластичност, което не се свива и напуква.

Продуктът влиза в употреба и за хидроизолиране на вертикални и хоризонтални, надземни и подземни повърхности, намиращи се на открито и закрито, експлоатирани при температури от -30°С до +100°С. Хидрозол® BP БИТУМНА ПАСТА се отличава с нисък разход на материал и висока ефективност. При необходимост може да се разреди с минерален терпентин или с органичен разредител.

Продуктът се предлага в разновидност от опаковки – 5, 12 и 18 кг. Това позволява гъвкавост при избора на подходяща опаковка, съобразена с обема на работата.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: