432 Park Avenue – най-високата сграда в западното полукълбо

nebosturgach

Височината на 432 Park Avenue достигна 425.5 метра и се превърна в най-високия небостъргач в Ню Йорк, като задмина прословутите Empire State Building и Chrysler Building. 432 Park Avenue вече е най-високата сграда в западното полукълбо. Архитектурният проект е дело на Рафаел Виньоли.

На площ от 30 000 кв.м жителите и гостите на Ню Йорк ще могат да ползват ресторанти, фитнес зала, SPA център, басейн, библиотека, билярдна зала, градина, както и услугите на пиколо. Освен апартаменти, бъдещите собственици на имоти, могат да купят и винарни помещения и офиси, съобщават от fakti.bg.

През 2015 г. е официалното откриване на небостъргача. Половината от 104-те апартамента вече са продадени, включително и мезонет за 95 млн. USD. Цените на останалите имоти варират от 7 млн. USD до 80 млн. USD.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: