pixel

Първата Spirit Cool библиотека в Русе отваря врати

orgahim

„Малко внимание, малко мисъл за другите — и всичко би изглеждало иначе!“

A. A. Милн

Днес вече всичко изглежда напълно различно за библиотеката на 1-во ОУ „Отец Паисий“ в гр. Русе. С проекта Spirit трансформации – Cool библиотеки тя се превърна от едно нефункционално, лишено от  въображение и уют място във вдъхновяващо, цветно и много уютно книжно cool пространство!

orgahim

Cool библиотеките – преОТКРИВАНЕ

Новата библиотека ще посрещне децата с  ярки, слънчеви стени с боите на Spirit Fine Paints, функционален и креативен интериорен проект, cool арт акценти, изцяло нови книжни рафтове и уютни кътове за четене и разговори.

orgahim

Cool библиотеката на 1-во ОУ “Отец Паисий” в гр. Русе официално ще отвори врати със събитие на 20 септември от 11:00 ч.

Оргахим, като социално отговорна кампания, и Spirit Fine Paints, като марка с дух, имат удоволствието и честта да реализират този вдъхновяващ проект именно в Русе, допринасяйки за една по-добра среща между децата и книгите в града!

orgahim

Ключът за обновената Spirit Cool библиотека официално ще бъде предаден на директора на 1-во ОУ „Отец Паисий“ от представител на Spirit Fine Paints.

Споделете началото на една важна промяна – от „Old school” място в „Cool“ книжно пространство!

orgahim

Spirit трансформации – Cool библиотеки – добра среща за децата и книгите!

Наскоро врати отвори и първата Spirit Cool библиотека в София.

Оргахим

Оргахим е предприятие с над 100 годишна история. Продуктовата гама включва - бои, лакове, емайллакове, грундове, лепила, електроизолационни лакове, смоли, мазилки, сухи смеси, подови покрития термо- и хидроизолации. Около 30 процента от производството е насочено за задоволяване нуждите на потребителския пазар, останалите покриват промишления пазар. Дружеството е единствен производител в страната на анхидриди и най-голям производител на пластификатори и алкидни смоли.

Прочетете също: