pixel

Остават броени дни за участие на преференциални цени в Българска Строителна Седмица

stroitelnasedmitza_131211

Водещи компании в строителния бранш в България потвърдиха участието си в международната специализирана изложба за енергоефективно, екологично и функционално строителство – Българска Строителна Седмица, която ще се проведе от 19 до 22 март 2014 г. в Интер Експо Център – София. До края на декември желаещите да участват в изложението фирми все още имат възможност да се възползват от преференциалните цени.

Основните акценти на изложението и през 2014 г. ще са зеленото строителство и енергийната ефективност. Сред експонатите ще са строителни материали, бои, лакове, покривни системи и конструкции, както и фасадни изолации. Посетителите ще могат да видят дограми, врати, прозорци и санитарно оборудване. На изложението ще бъдат представени иновациите в строителната техника, машини и инструменти. Форумът провокира вниманието и на фирми, занимаващи се с фотограметрия, картография и геодезически инструменти.

Форумът „Да събудим строителството ще привлече интереса на всички участници в Българска Строителна Седмица, предоставяйки им възможността да се срещнат, да обменят информация и идеи със строителни компании, архитекти, проектанти и инвеститори, свързани с развитието на строителния бранш.

Специална демонстрационна зона „Мисия в услуга на Майстора“ и тази година ще бъде създадена съвместно с предаването „Мисия Моят Дом“. Представители на самите компании ще демонстрират пред посетителите качествата на своите продукти. Всяка една демонстрация ще бъде заснета от екипа и след това излъчвана в сайта на предаването – www.misiamoiatdom.com .

За първи път през 2014 г. паралелно със строителния форум ще се проведе и специализирано изложение SofiaLogExpo (логистика, складова техника и оборудване) и Security Expo – XXI издание на специализираната изложба за пожароизвестяване, видеонаблюдение  и оборудване на „интелигентни сгради“. Комбинирането на събитията, които са отправна точка за индустрията, ще привлече по-голям международен посетителски интерес и ще събере доставчици и купувачи в перфектната бизнес среда.

Актуална информация следете в профилите на Интер Експо Център – София
в социалните мрежи Facebook, LinkedIN, Google+ и You Tube

За допълнителна информация:

Надежда Ванева
Пресцентър и Връзки с обществеността,
Агенция Булгарреклама,
Тел: 02 9655 292,
02/96 55 289,
0888 601 433
mailto:[email protected]

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: