Оргахим стана на 120 години

Orgachim

Празнуваме цветовете и хората, които ги създават

Знаем ли кои са хората, които създават цветовете – за дома и за града?
От 120 години българската компания Оргахим АД създава цветове и всеки ден хиляди опаковки от любимите ни марки достигат до домовете на много български семейства. Какво знаем обаче за хората, чиято работа е да създават настроение и много цвят за всички нас?

Оргахим празнува със своите служители – звездите в главната роля!
Основна роля за тази цветна следа имат служителите на дружеството – над 700 човека. За да изрази своето “Благодаря!”, компанията предложи на своите “звезди” главната роля и в своята юбилейна кампания и имидж видео, заснето по случай 120 години Оргахим – празнуваме цветовете!

Предложение, което всички приемат с усмивка… Но как се случи всичко това?

Звезден casting вместо празничен team-building
Да отидеш на работа с двойна мотивация – определено може да се случи, когато участваш в истински “casting” за звезди. В рамките на 10 дни служителите на Оргахим имаха възможността официално да номинират свои колеги за главната роля на “Звезда!” Спечелилите гласовете на своите колеги имаха един различен и вълнуващ работен ден – техният звезден момент!

Показвайки именно своята работа на терен, хората се превърнаха в големите звезди за юбилейното видео на Оргахим АД.

Празнувайте цветовете и любимите марки с нас!
Празникът е празник, когато е споделен! Затова през цялата година Оргахим ще споделя празнични моменти и много цветни изненади с почитатели, клиенти и партньори в своите канали. Празнувайте цветовете с нас!

120 години Оргахим – празнуваме цветовете!

За Оргахим АД:
Оргахим АД  – Русе е една от най-големите и най-добре оборудвани химически компании в Югоизточна Европа – част от групата на Поликолор – Оргахим. Компанията е лидер в производството на бои и покрития за защита и декорация.

Нейни водещи търговски марки са ЛЕКО, Spirit, Protecta, Timmer, Casa Bella, Mefisto, Deko.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: