pixel

Новият чук на Peddinghaus – мек и мощен едновременно

Peddinghaus

Peddinghaus Handwerkzeuge Vertriebs GmbH пусна на пазара чука Duo – нов продукт, който съчетава две функции в един инструмент. Има стоманена страна на шлосерски чук и страна с меко лице.

Идеята зад тази иновация

Защо да не създадем шлосерски чук с мека вложка? Досега чуковете с меко лице се предлагаха само с метални вложки. Така се появява кованият във Франция чук с двойна функция: той е мек като чук с меко лице и мощен като шлосерски чук. С меката страна могат да се правят корекции, без да се причиняват повреди. Със страната на шлосерския чук са възможни силни удари. Според производителя чукът Peddinghaus Duo може да се използва и за странични удари.

Меката страна е проектирана така, че найлоновите вложки да могат да се сменят. Компанията е подала заявка за патент за дизайна на Duo. Друга отличителна характеристика е ергономичната, благодарение на нечуплива дръжка Ultratec, която се състои от три различни компонента.

Peddinghaus

Сърцевината от стъклени влакна осигурява висока устойчивост. Полипропиленът осигурява здрав захват дори при силни удари. Еластомерът прави дръжката гъвкава и здрава. Това означава, че чукът може да се използва по цялата си дължина и е ергономичен. Peddinghaus предлага чука Duo в три размера – с вложки с диаметър 32, 35 и 40 мм. За специализираните търговци са изготвени различни комбинации за продажба, които подчертават предимствата на продукта.

Снимки: Peddinghaus

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: