pixel

ОП на КСБ – Ямбол раздаде строителни отличия

КСБ

Церемония по награждаването на отличените строителни фирми за 2013 г. се състоя в Ямбол преди дни. Събитието бе организирано от Камарата на строителите в България и местното областно представителство. Сред официалните гости на церемонията бяха народните представители от Ямбол Димитър Иванов, Иван Чолаков, Атанас Мерджанов, Кирчо Карагьозов. На церемонията присъстваха и кметът на града инж. Георги Славов и на община Тунджа –  Георги Георгиев, Стоян Жечев – гл. арх. на община Ямбол, инж. Румяна Христова – началник на местната служба по кадастъра, инж. Стоян Радев – управител на ВиК ЕООД. Гости бяха и членовете на управителния съвет на Клуба на строителите ветерани – инж. Тодор Богданов и инж. Иван Йовчев.

Водещ на церемонията беше новият председател на ОП на КСБ – Ямбол, инж. Петя Петрова. Тя посрещна гостите, пожела на всички да имат нужното вдъхновение и вяра, да продължават да влагат енергия, познания и майсторство в усилията да изграждат Ямбол и региона като красиво, достъпно, модерно и привлекателно място
за живот.

След нея думата взе инж. Николай Георгиев – член на ИБ и УС на КСБ и досегашен председател на ОП на КСБ – Ямбол. Той се обърна към представителите на местната власт с апел да продължават с усилията за изготвянето на проекти.

Източник: vestnikstroitel.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: