Започна „Фасада на сезона – лято 2015“ на Баумит

baumit

Нови 9 фасади се включиха в летния етап на интернет конкурса „Фасада на годината 2015“

На 1 юни започна новият етап на конкурса и вече има близо 180 гласа на публиката!

Този сезон участват само и много красиви едно- и многофамилни жилищни сгради, чиито фасади са изпълнени с продукти на Баумит.

Обектите се намират в градовете Гоце Делчев, Севлиево, Видин, Казанлък, София, Търговище, Варна и Плевен и може да ги видите и подкрепите тук:

На вас оставяме избора – коя е най-красивата? Гласувайте за нея еднократно до 31 август 2013 г., 12:00 часа на обяд. Тогава фасадите, събрали най-много ваши гласове ще се класират на първо, второ и трето място и ще участват на финалния кръг от конкурса през март 2016 г.

Ако имате повече фаворити сред фасадите от една колекция, може да дадете израз на своето впечатление и тук:

Очакваме ви, гласувайте и може да спечелите награда в томбола! Баумит пожелава успех на участниците във „Фасада на сезона – Лято 2015“ и весели летни дни на всички!

Баумит

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: