pixel

Новопостроена болница в София прие първите си пациенти

клиника

Източник: vestnikstroitel.bg

След повече от две десетилетия опит в ин витро оплождането и лечението на безплодието екипът от лекари, ембриолози, акушерки от Специализираната акушеро-гинекологична болница за активно лечение „Д-р Щерев” влезе в нова сграда в съседство със старата болница.

Строителите от „Филто С” ООД са вдигнали един истински дворец на здравето. В него ще продължи успешно да се въвеждат и прилагат уникални и нови за България методи, които увеличават шанса на жените, страдащи от стерилитет.

На откриването на новия болничен комплекс присъстваха депутати, зам.-министри, директори на болници, журналисти, гости и приятели на бащата на първото „бебе в епруветка” в България доц. д-р Атанас Щерев.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: