pixel

Резачка STIHL TS 440, за работа в тесни и труднодостъпни пространства

ts440stihlРезачката TS 440 на немската фирма STIHL с допълнително защитно регулиране позволява подобрен достъп за работа в труднодостъпни места – например в долната част на тръбите, стените и ъглите. Удълженото регулиране на защитата е реализирано благодарение на дисковата спирачка STIHL QuickStop. TS 440 е първата резачка, която е снабдена с дискова спирачка с активен сензор. По този начин устройството е идеален избор за задачи по разрязване в труднодостъпни зони, но може да се използва и за конвенционални приложения в строителството.

ts440stihlС дисковата спирачка STIHL QuickStop, машината TS 440 е първата резачка в света, оборудвана с технология, която спира сензорно-контролирания режещ диск за част от секундата, ако отката е достатъчно силен. Това помага на потребителя и дава възможност за работа с удължено регулиране на защитата.

ts440stihlПредпазителят на диска може да се регулира така, че режещият диск на TS 440 да е достъпен дори в горната част. Това значително улеснява както рязането в долната страна на тръбите, така и в ъглите и по ръбовете на стените. Машината е изключително удобна и при работата в затворени пространства, а благодарение на двустепенното ремъчно задвижване, TS 440 предава много висок въртящ момент на режещото колело.

За повече информация: STIHL

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: